Langbue fra Falco i Estland

Falco Triumph Vintage

Dette er ikke en detaljert ”review” men bare litt hva jeg tenker om denne buen. Med 60# og reflex i lemmene så sender denne langbuen fra Falco Archery i Estland pilene med autoritet! Dette er en trad-langbue/flatbue på 68”, buen har pilhylle og er laminert med tre og glassfiber. Jeg kjøpte buen brukt, så hvilke treslag den er laget med vet jeg ikke. Den skyter en pil på 27,9 gram ca 200 f/sec. Jeg har hørt mye bra om buene fra Falco, de leverer gode buer til greie priser. Dette er den eneste buen fra Falco jeg har testet så skal ikke uttale meg om alle modellene. Men denne er lett å treffe godt med, den er tilgivende og god å skyte med. 60# er ikke for alle, men de leverer selvsagt buer i de fleste dravekter. Skulle jeg laget buen selv, så hadde jeg kanskje laget en detalj på grepet litt anderledes, men det fungerer og grep er jo veldig en smakssak. Det er egentlig det jeg har å si om denne buen, tommel opp for Falco! Her kommer noen bilder:

60#
Pelsen på pilhylla er orginal, men filten har jeg montert.
Det jeg synes er litt rart med grepet er en forsenkning der fingrene holder rundt buen. Problemet er at den ikke treffer fingrene i det hele tatt, så kunne egentlig vært utelatt. Mulig noen holder buen med bøyde fingre da, ikke vet jeg..

2 thoughts on “Langbue fra Falco i Estland

    1. Hei, jeg selger normalt ikke utstyr. Denne langbuen har jeg bare gitt en review. Skal du kjøpe piler til langbue så finnes det mange ulike leverandører. Skal du bestille fra Norge, så kan jeg anbefale Tradbow.no og https://www.kviljobuemakeri.org/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *